Politerno > Україна і світ > РНБО ввела санкції проти фізичних і юросіб, які будували Кримський міст

РНБО ввела санкції проти фізичних і юросіб, які будували Кримський міст

  • 30 Грудня, 2021
  • 743 Переглядів
  • 0

Рада національної безпеки і оборони України ввела санкції проти фізичних і юридичних осіб, причетних до спорудження Росією частини Кримського мосту.

Про це йдеться у повідомленні РНБО.

“Санкції запроваджено щодо 6 фізичних осіб та 24 юридичних осіб, які причетні до незаконного спорудження і експлуатації залізничної частини транспортного переходу через Керченську протоку, організації пасажирського залізничного сполучення тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь з територією Російської Федерації та нанесення шкоди національній культурній спадщини на території м. Севастополь”, – зазначає РНБО.

В РНБО також заявили про запровадження санкцій щодо 18 осіб, які причетні до винесення неправосудних судових рішень про відчуження майна Кримської єпархії Православної церкви України.

Також санкції застосували до 52 осіб, які, “обіймаючи керівні посади в структурі окупаційної адміністрації РФ на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополь, завдають істотної шкоди національним інтересам і безпеці Українського народу”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE