Politerno > Україна і світ > Партія Порошенка збирає мітинг у львівському аеропорту

Партія Порошенка збирає мітинг у львівському аеропорту

  • 15 Січня, 2022
  • 778 Переглядів
  • 0

Перший заступник голови партії «Європейська соділарність» Олег Синютка повідомив про скликання великого мітингу у львівському аеропорту 17 січня. Синютка не вказав причини мітингу, вказавши лише у заявці «на захист демократії і закону».

Про це стало відомо з відповіді Львівської міськради на запит ZAXID.NET.

 

Як випливає з листа, надісланого до Львівської міськради 14 січня за підписом Олега Синютки, територіальна організація партії «ЄС» має намір провести 17 січня мирне зібрання у Львові на вул Любінська, 168 (за цією адресою розташований аеропорт). Триватиме акція дві години – з 13:00 до 15:00, очікувана кількість учасників – 10 тис. осіб. Організатором зібрання та відповідальним за дотримання громадського порядку вказаний сам Олег Синютка.

Ймовірно, проведення мітингу у львівському аеропорту пов’язане з очікуваним поверненням в Україну екс-президента Петра Порошенка, якому раніше висунули офіційні звинувачення у державній зраді.

Ні прес-служба львівського осередку партії «ЄС», ні сам Олег Синютка не відповіли на питання ZAXID.NET про причини мітингу саме у львівському аеропорту і саме у той день, коли аносоване повернення Порошенка.

Раніше львівський осередок партії «ЄС» заявляв про участь 17 січня у мітингу на підтримку екс-президента у Києві. Таку ж заяву робив перший заступник голови партії і очільник львівського осередку Олег Синютка.

Нагадаємо, що раніше в «ЄС» неодноразово заявляли, що Порошенко прилетить саме до Києва вранці 17 січня. У суботу, 15 січня, у партії підтвердили, що зустрічатимуть Порошенка у київському аеропорту «Жуляни».

Судове засідання, на якому обиратимуть запобіжний захід колишньому президенту Петру Порошенку у справі про державну зраду, призначено на 11:00 17 січня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE