Politerno > Тернопільщина > Депутата-“ляшківця”, керівника ПРКСЛП “Підгайціагроліс” затримали за хабарництво – подробиці

Депутата-“ляшківця”, керівника ПРКСЛП “Підгайціагроліс” затримали за хабарництво – подробиці

  • 15 Січня, 2022
  • 5043 Переглядів
  • 0

Депутату Тернопільської районної ради, який очолює районне комунальне лісогосподарське підприємство, повідомили про підозру в отриманні 25 тис грн неправомірної вигоди(ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

“Запроцесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури керівнику районного комунального лісогосподарського підприємства, депутату органу місцевого самоврядування повідомили про підозру в отриманні 25 тис грн неправомірної вигоди(ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України), – повідомила Тернопільська обласна прокуратура.

 

За версією слідства, посадовець вимагав та отримав від громадянина 25 тис грн за відпуск деревини та безперешкодне її вивезення  з території підприємства.

Правоохоронці затримали керівника підприємства в порядку ст.208 КПК України при одержанні коштів. Триває розслідування, що здійснюють слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області, за оперативного супроводу УСР в Тернопільській області ДСР НП України.

До суду скерували клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За даними Politerno, йдеться про депутата Тернопільської районної ради від “Радикальної партії Ляшка” Дмитерка Ігора Степановича, керівника Підгаєцького районного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства “Підгайціагроліс”.

За нашими даними, кілька місяців назад чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців, але висновків жодних так і не зробив. І ось результат.

На даний час Дмитерко активно задіяний у розвитку Тернопільської обласної організації “Батьківщина” за головуваня Степана Горуца, зокрема, він помічений на нарадах осередку:

натисни на фото, щоб збільшити



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE