Politerno > Україна і світ > В окупованій Горлівці може статися техногенна катастрофа, у якій звинуватять Україну – розвідка

В окупованій Горлівці може статися техногенна катастрофа, у якій звинуватять Україну – розвідка

  • 15 Січня, 2022
  • 613 Переглядів
  • 0

В окупованій Горлівці з ємностей із аміаком витікають у повітря отруйні речовини, що може бути використано як привід для розширення збройної агресії проти України.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони.

“За інформацією воєнної розвідки України, 14 січня в окуповану російськими військами Горлівку на ПАТ “Концерн Стирол” доставлено ємності з аміаком, з яких через порушення герметичності здійснюється витік у повітря отруйних речовин.

Спричинена діями російських окупантів техногенна катастрофа може бути використана для звинувачення України у застосуванні отруйних хімічних речовин та як привід для розширення збройної агресії проти нашої держави”, – йдеться у повідомленні.

У розвідці вважають, що російська окупаційна адміністрація втратила контроль над хімічними препаратами, які завозяться на тимчасово окуповані території України, і хімічне забруднення може призвести до екологічної катастрофи на сході нашої держави.

Нагадаємо, ГУР Міноборони України повідомляє, що спецслужби РФ готують провокації проти російських військовослужбовців, щоб звинуватити в цьому Україну.

За даними американських урядовців, Росія готує спецоперацію на сході Україні, мета якої здійснити фейкову атаку на російських військових, звинуватити в цьому Україну і відповісти вторгненням у сусідню державу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE