Politerno > Тернопільщина > Коаліціянти райради і облради Тернопільщини хочуть “віджати” у Підгаєцької ОТГ лісове господарство

Коаліціянти райради і облради Тернопільщини хочуть “віджати” у Підгаєцької ОТГ лісове господарство

  • 17 Вересня, 2021
  • 3620 Переглядів
  • 0

Під час сесії Тернопільської районної ради 16 вересня депутати від так званої коаліції ініціювали передачу на баланс Тернопільської обласної ради лісового господарства Підгаєччини.

Зокрема, депутати підтримали проєкт рішення щодо зміни в складі засновників Підгаєцького районного комунального спеціального підприємства «Підгайціагроліс» та передачу комунального майна зі спільної власності територіальної громади до спільної власності Тернопільської області.

“” Читайте також: У Тернопільській облраді поділили надра і ліси

Іншими словами, у Підгаєцької територіальної громади намагаються рейдернути лісове господарство коаліціянти на чолі із фракцією «За майбутнє». У цьому питанні саме «За майбутнє» є головним рушієм процесу, адже як в громаді, так і в області загалом добре відомо, що Підгаєччина є вотчиною народного депутата від партії Ігоря Коломойського – Івана Чайківського, соратник якого Володимир Болєщук є першим заступником голови Тернопільської обласної ради.

Як відомо, після того як була створена Підгаєцька ОТГ, а Підгаєцький район припинив своє існування, лісове господарство і майно колишнього району мали бути передані на баланс об’єднаній громаді. Замість цього райрада, яка повністю дублює коаліційний формат обласної ради, передає ліс і майно Підгаєцької громади під управління своїм «старшим товаришам». Старшим товаришам тепер залишається дружно підтримати ініцативу молодших. Ось так на Тернопільщині реалізується адміністративна реформа під пильним наглядом місцевих аграрних баронів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE