Politerno > Україна і світ > “Вони всі там вживають наркотики?”: депутатка Європарламенту відреагувала на слова Арахамії про “сіяння паніки”

“Вони всі там вживають наркотики?”: депутатка Європарламенту відреагувала на слова Арахамії про “сіяння паніки”

  • 30 Січня, 2022
  • 773 Переглядів
  • 0

Депутатка Европарламенту Віола фон Крамон-Таубадель різко відреагувала на висловлювання глави фракції “Слуга народу” Давида Арахімії, мовляв, Захід та США “сіють паніку” щодо ризиків повномасштабного наступу російської армії на Україну.

У себе в Twitter політик поцікавилася, чи всі представники української влади вживають наркотики. Інакше пояснити для себе слова Давида Арахімії євродепутат не змогла.

“Вони всі там вживають наркотики в Україні, чи що там відбувається”, – написала вона.

Раніше глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія стверджував, що США та Захід сіють паніку своїми заявами щодо ймовірного вторгнення Росії до України.

Нагадаємо, як пише американського видання Politico, позиція президента України Володимира Зеленського на тлі можливого вторгнення армії РФ почала дратувати Білий дім.

Як повідомляє The New York Times масштабні санкції США можуть зруйнувати всю російську економіку. Водночас вони вплинуть і на економіки інших країн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE