Politerno > Україна і світ > У Дніпрі скоєно напад на знімальну групу Михайла Ткача. ВІДЕО

У Дніпрі скоєно напад на знімальну групу Михайла Ткача. ВІДЕО

  • 13 Лютого, 2022
  • 1084 Переглядів
  • 0

У Дніпрі невідомі здійснили напад на знімальну групу журналіста-розслідувача Михайла Ткача.

Про це Михайло Ткач повідомив у Facebook.

“Годину тому біля віп-терміналу аеропорту міста Дніпро на нашу знімальну групу скоїла напад озброєна охорона. Погрожуючи ножем, у оператора забрали телефон і вимагали пароль від телефону, щоб видалити відео”, – написав журналіст.


Близько 3 години дня до відеооператора УП Ярослава Бондаренка, який виконував редакційне завдання, підійшли невідомі та почали вимагати видалити відео. Коли Ярослав відмовився, один із чоловіків почав погрожувати ножем та змусив оператора УП назвати пароль від телефону і видалив усі відео, що були зняті.

Інший чоловік почав заламувати руки водію УП.

Чоловіки не представилися. За даними УП, це були представники охорони. Поліція, що перебувала на місці події, була бездіяльною.

Нагадаємо, 4 жовтня минулого року “Схеми” повідомили про напад у державному “Укрексімбанку” під час запису інтерв’ю із головою правління цієї фінустанови Євгеном Мецгером прямо у його кабінеті. Повідомлялося, що Мецгеру не сподобалось одне із запитань журналіста-розслідувача Кирила Овсяного, після чого він наказав охороні “забрати камери” та “дістати із них касети”.

Згодом, слідство приховало від “Схем” та адвоката інформацію про відмову судді у задоволенні клопотання щодо тимчасового доступу до матеріалів відео- та аудіозаписів нападу на журналістів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE