Politerno > Україна і світ > Російських ударних сил у жодному місці біля кордону не сформовано, – Резніков

Російських ударних сил у жодному місці біля кордону не сформовано, – Резніков

  • 20 Лютого, 2022
  • 564 Переглядів
  • 0

Міністр оборони Олексій Резніков вважає недоречними розмови про те, що повномасштабний напад Росії на Україну може бути “завтра-післязавтра”.

Про це Резніков заявив в ефірі телеканалу “1+1”.

“Станом на цю годину ударного угрупування Російської Федерації у жодному місці, де вони оточили Україну, поки що не сформовано.

Тому говорити про те, що завтра-післязавтра буде напад, на мій погляд є недоречним. Але це не означає, що низькі ризики, це не означає, що немає загрози”, – зазначив міністр.

Резніков також заявив, що Україна уважно спостерігатиме за засіданням Держдуми РФ, де 22 лютого буде розглядатися українське питання.

“Давайте дивитись на 22 число, у них там якась шаманська подія, де вони з бубнами будуть збиратися і, можливо, приймати якісь цікаві дурнуваті рішення. Але я думаю, що ці рішення призведуть до відмови від Мінських угод з боку Російської Федерації. Ми спостерігаємо за цим”, – додав міністр.

Нагадаємо, за даними прем’єр-міністра Британії Бориса Джонсона, Росія планує найбільшу війну в Європі з 1945 року.

Удень 20 лютого у Ленінському районі Донецька пролунав потужний вибух.

НАТО помічає ознаки планів повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

В окупованому Донецьку влада вивішує агітаційні плакати з закликом приєднатися до незаконних збройних формувань, також співробітники комунальних служб розвішують у місті прапори Росії.

Тисячі одеситів пройшли Маршем Єдності в неділю, демонструючи свою згуртованість та готовність захищати місто та країну від будь-яких загроз.

Окрім німецької Lufthansa авіакомпанії SAS, Austrian Airlines та Swiss скасували рейси в Україну через загрози безпеці.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE