Politerno > Україна і світ > Жителі Миколаєва приготувалися зустрічати росіян шинами, чекають команди Кіма. ВІДЕО

Жителі Миколаєва приготувалися зустрічати росіян шинами, чекають команди Кіма. ВІДЕО

  • 8 Березня, 2022
  • 758 Переглядів
  • 0

Мешканці Миколаєва за кілька годин оснастили місто шинами, щоб допомогти ЗСУ зупинити російських окупантів димом.

Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

“Люди – красені, у нас за кілька годин все місто, всі перехрестя – у шинах! Усі чекають на команду, всі знають, що робити.

Перше: без моєї команди нічого не палимо. Тому що переміщається наша техніка, поки чужою в місті не пахне. Це – запобіжні заходи, щоб у них не було варіантів.

Друге. Якщо це потрібно буде робити, я говоритиму, з якого боку це робити, що прорвалося до міста. Зараз головне, щоб ми самі не спалили свої шини і таке інше.

Третє. Противник збирає сили, підступає до міста. Вони мають завдання закріпитися на околиці, вони навіть не мають першого завдання прорватися в місто – хочуть брати нас у блокаду”, – зазначив Кім.

За словами Кіма, відомі і наміри, і настрої окупантів, багато хто здається в полон. .

Раніше голова Миколаївської ОДА розповів, що окупанти вирішили за всяку ціну взяти Миколаїв. Він порадив городянам встановити на кожному перехресті шини, і якщо ворог прорветься – запалити їх.

Нагадаємо, США заборонили своїм громадянам в рамках “енергетичного” пакету санкцій здійснювати інвестиції в енергетику Росії та фінансувати іноземні компанії, які здійснюють такі інвестиції.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE