Politerno > Україна і світ > Ворог обстріляв мечеть в Маріуполі, де ховається майже 90 людей включно з громадянами Туреччини − МЗС

Ворог обстріляв мечеть в Маріуполі, де ховається майже 90 людей включно з громадянами Туреччини − МЗС

  • 12 Березня, 2022
  • 839 Переглядів
  • 0

У Маріуполі російські окупанти обстріляли мечеть Сулеймана Пишного і його дружини Роксолани, де переховуються майже 90 людей.

Про це повідомляє МЗС України в Twitter.

«Там ховаються більше ніж 80 дорослих і дітей, серед яких – громадяни Туреччини», − йдеться в повідомленні.

11 березня радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив у фейсбуці, що в мечеті переховувалися від обстрілів 86 громадян Туреччини, з яких 34 дитини.

«Виникає логічне запитання, чи знає пан Ердоган, що в ці хвилини Путін може знищити 86 його співгромадян? Та невже лідер нації буде спокійно спостерігати за нелюдським знищенням громадян Туреччини, обмежившись лише гарантією беззмістовних перемовин РФ та України?», − написав Андрющенко напередодні.

Маріуполь є важливим стратегічним містом на березі Азовського моря з майже півмільйонним населенням. Місто перебуває під постійними обстрілами армії РФ. Із 3 березня Маріуполь місто фактично заблоковано російськими військовими.

Нагадаємо, уряд США перевіряє право власності на суперяхту “Шехерезада” вартістю $700 млн, припускаючи, що вона може бути пов’язана із президентом РФ Володимиром Путіним.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE