Politerno > Україна і світ > Скандальний ексглава “Укрексімбанку” Мецгер може стати заступником міністра економіки – “Схеми”

Скандальний ексглава “Укрексімбанку” Мецгер може стати заступником міністра економіки – “Схеми”

  • 6 Квітня, 2022
  • 703 Переглядів
  • 0

Екскерівника правління державного Укрексімбанку Євгена Мецгера, обвинуваченого у кримінальній справі про перешкоджання діяльності журналістів, можуть призначити заступником глави Мінекономіки.

Таку пропозицію на ім’я прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 5 квітня внесла перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко. Лист за підписом Свириденко є у розпорядженні “Схем”.

“Міністерство економіки України вносить пропозицію щодо призначення Мецгера Євгена Володимировича на посаду заступника Міністра економіки України”, – йдеться у листі за підписом Свириденко, в якому вона також просить про відповідне подання Кабінету Міністрів України.

Журналісти звернулись до Свириденко із запитаннями щодо її ініціативи призначити своїм заступником Мецгера, та очікують на відповідь.

Також Радіо Свобода звернулась із запитом на ім’я прем’єр-міністра Шмигаля з проханням про коментар.

“З листа за підписом Свириденко також випливає, що наразі Мецгер є радником на громадських засадах міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

Активісти проєкту “Зупини Лося” фіксували, як Мецгер за кермом автомобіля порушував правила дорожного руху саме біля Міністерства інфраструктури”, – додають журналісти.

Відстороненому голові правління “Укрексімбанку” Євгену Мецгеру повідомили нову підозру у справі щодо перешкоджання роботі журналістів програми “Схеми”.

Нагадаємо, в інтерв’ю “Українській правді” мер Херсона Ігор Колихаєв, який керує містом в умовах окупації, розповів, чи мала місце зрада і розмінування перешийка перед наступом російських військ 24 лютого.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE