Politerno > Україна і світ > Повітряні сили збили над Миколаєвом російський винищувач СУ-34, – ОК “Південь”

Повітряні сили збили над Миколаєвом російський винищувач СУ-34, – ОК “Південь”

  • 10 Квітня, 2022
  • 906 Переглядів
  • 0

ЗСУ продовжують знищувати ворога на Миколаївському напрямку, відтісняючи противника із займаних позицій та знищуючи його ресурси.

Про це повідомляє пресцентр оперативного командуванна “Південь”.

Як зазначається, зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил Збройних Сил України збитий російський винищувач-бомбардувальник СУ-34, який намагався атакувати Миколаїв.

“Загальні втрати ворога тільки за цю ніч склали 70 орків і 7 одиниць техніки. На Херсонщині орки розгорнули ремонтні майстерні для техніки та польові шпиталі”, – йдеться у повідомленні.

ОК “Південь” також інформує, що крім артилерійських та ракетних обстрілів, ворог продовжує тиснути інформаційно, приписуючи собі вигадані перемоги, звинувачуючи українську владу в утисканнях прав і свобод мешканців південних регіонів, агітуючи за створення квазіреспублік.

“Обстановка в Чорному морі суттєвих змін не зазнала. Корабельно-катерні групи противника продовжують блокувальну діяльність.

Імовірність нанесення ракетного удару залишається високою, не полишає ворог і зухвалих планів висадки десанту”, – резюмують в оперативному командуванні “Південь”.

Нагадаємо, у неділю українські артилеристи влучили у склад з боєприпасами російських загарбників у Новомайорську Донцької області. Також ЗСУ збили два ворожі безпілотники над Дніпропетровщиною.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE