Politerno > Україна і світ > На Харківщині від обстрілів загинули 7 людей, внаслідок ракетного удару на Донеччині поранені семеро

На Харківщині від обстрілів загинули 7 людей, внаслідок ракетного удару на Донеччині поранені семеро

  • 13 Квітня, 2022
  • 613 Переглядів
  • 0

Донеччина

За добу окупанти завдали більше 50 ударів по Харківщині, є постраждалі та загиблі. Внаслідок ранкового ракетного удару по Черкаському на Донеччини пореноно щонайменше сімох людей.

Про це повідомили голови Харківської ОВА Олег Синєгубов та Донецької ОВА Павло Кириленко.

“Росіяни продовжують тероризувати мирне населення. За минулу добу окупаційні війська нанесли приблизно 53 удари з артилерії та РСЗВ.

На жаль, за добу по області унаслідок обстрілів окупантів постраждали 22 мирних жителі, з них – 3 дітей. Загинули – 7 людей.

Дворічний хлопчик, який отримав поранення від обстрілів кілька днів тому, помер у лікарні. Ми нічого не пробачимо! Ворог діє жалюгідними методами, тероризуючи цивільних.

Ще раз хочу повідомити: підстав для евакуації в Харкові немає. Повірте, наші ЗСУ щодня знищують багато техніки та живої сили росіян, вірте нашим захисникам та зберігайте спокій!”, – зазначив Синєгубов.

Він наголосив, що Збройні сили України тримають позиції, оборону Харкова та області, зміцнюючи свою військову присутність, резерви та озброєння.

Є успіхи по Роганському, Дергачівському напрямках. По Ізюмському – ЗСУ постійно ведуть бої, щоб не пропустити ворога до Донецької та Луганської областей.

Своєю чергою голова Донецької ОВА Павло Кириленко написав наступне: “Удар стався вранці 13 квітня, пошкоджено багатоквартирні будинки.

Знову і знову росіяни підтверджують, що вони не спроможні вести чесну конвенційну війну, не здатні протистояти Збройним силам України. Їхня головна тактика тепер – вбивати і тероризувати цивільне населення.

Держава-терорист продовжує обстрілювати міста і села по всій лінії фронту. Сьогодні під ударом вже опинилися Авдіївка та Велика Новосілка. В Авдіївці пошкоджено житловий будинок та об’єкти міської інфраструктури.

У Великій Новосілці відомо про влучання у приватний будинок, власниця якого одержала легку контузію”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE