Politerno > Україна і світ > Спецслужби РФ через криміналітет готували провокації в Одесі. ВІДЕО

Спецслужби РФ через криміналітет готували провокації в Одесі. ВІДЕО

  • 30 Квітня, 2022
  • 769 Переглядів
  • 0

Російські спецслужби через свої зв’язки в кримінальних колах Одеси готували провокації та заколоти у місті, насамперед до річниці трагічних подій 2 травня.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

“За наявною інформацією у співробітників департаменту, спецслужби РФ через підконтрольних представників криміналітету мали намір дестабілізувати ситуацію в регіоні шляхом підбурення до масових безпорядків, організації масових протестів і заколотів, які могли б призвести до підриву державності та направлені на повалення державного ладу України.

За задумами ворога, вони повинні були впливати та діяти через своїх довірених осіб, що осіли в Одеській області. Фінальною датою реалізації злочинних планів повинна була стати річниця трагічних подій – 2 травня”, – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків за місцем базування злочинців правоохоронці вилучили велику кількість вогнепальної зброї, забороненої символіки радянського режиму, гранати, набої, інструкції поведінки для диверсантів та рекламні брошури.

На відео оперативників видно, що на багатьох брошурах є згадки про загибель людей у центрі Одеси 2 травня. Також у мішку поліцейські знайшли набір муляжів радянських бойових орденів і військових нагород.

Слідчі поліції спільно зі співробітниками Державного бюро розслідувань проводять відпрацювання щодо виявленням інших причетних осіб до диверсійної операції російських спецслужб.

Нагадаємо, у Донецькій області за добу окупанти вбили чотирьох мирних жителів, серед них – дитина.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE