Politerno > Україна і світ > Медведєв заявив, що Росії плювати на невизнання G7 змін кордонів України

Медведєв заявив, що Росії плювати на невизнання G7 змін кордонів України

  • 14 Травня, 2022
  • 1330 Переглядів
  • 0
Дмитро Медведєв

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росії “плювати на невизнання нових кордонів” України з боку G7.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

“Нашій країні плювати на невизнання нових кордонів з боку G7, важлива справжня воля людей, які там проживають (в Україні – ред.)”, — написав він.

Медведєв також відреагував на рішення G7 щодо подальших санкцій проти Москви.

“А ми думали, що країни «сімки» запропонують Росії матеріальну допомогу на денацифікацію та демілітаризацію України. Помилилися”, — пожартував заступник голови Ради безпеки.

Таким чином, Медведєв прокоментував частину заяв, зроблених на переговорах глав МЗС G7 за підсумками триденної зустрічі в Німеччині.

Згідно з оцінкою міністрів G7, дії Росії в Україні призвели до погіршення перспектив розвитку глобальної економіки. Політики також закликали Китай не надавати допомогу Москві, не оминати антиросійські санкції, а також не виправдовувати її дії.

Також “Велика сімка” обіцяє посилити економічну та політичну ізоляцію Росії, продовжити постачання зброї Україні та працювати над зменшенням глобальної нестачі продовольства, спричиненої війною.

Більшість громадян Туреччини виступають проти вступу Швеції та Фінляндії до НАТО через підтримку цих скандинавських країн курдських екстремістів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE