Politerno > Україна і світ > “Нам дуже важко, але ми стоїмо”: Залужний звернувся до партнерів щодо зброї

“Нам дуже важко, але ми стоїмо”: Залужний звернувся до партнерів щодо зброї

  • 26 Травня, 2022
  • 1246 Переглядів
  • 0
Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагадав партнерам, що з доставкою зброї зволікати не можна, оскільки це вимірюється життями людей, які рятують світ від російських окупантів.

Про це Залужний написав у Telegram.

“Нам дуже важко, але ми стоїмо. Ми боремося за кожну ділянку фронту, за кожний населений пункт. Вибивати ворога з нашої землі нам допомагає західне озброєння і техніка.

Ми вдячні за надану міжнародну технічну допомогу. Водночас, ми дуже потребуємо зразків озброєння, які дадуть можливість уражати противника на великій відстані. І з цим не можна зволікати, адже ціна затримки вимірюється життями людей, які собою захистили світ від рашизму”, – зазначив Залужний.

Президент Володимир Зеленський розповів, що у східному регіоні російські загарбники намагаються наступати, обстрілюють села й завдають ракетно-бомбові удари.

Нагадаємо, як пише NYT, під час багатьох спроб форсувати річку Сіверський Донець у Білогорівці на початку травня загинуло не менше 400 російських солдатів. Це стало для армії РФ одним із найбільш смертоносних епізодів цієї війни.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE