Politerno > Україна і світ > Ексначальник СБУ Харківщини вимагає від Зеленського спростувати заяву про бездіяльність служби на початку війни. ВIДЕО 

Ексначальник СБУ Харківщини вимагає від Зеленського спростувати заяву про бездіяльність служби на початку війни. ВIДЕО 

  • 30 Травня, 2022
  • 1496 Переглядів
  • 0

Звільнений начальник СБУ Харківщини Роман Дудін стверджує, що СБУшники боронили Харківщину від ворога, а звільнили його на замовлення недоброзичливців.

Про це Дудін написав у фейсбуці.

“Єдине за що мене можна покарати з початку війни – це те що я 24-ого видав зброю людям. Разом з тим вважаю, що якби я цього не зробив – Харків був би окупований”, – написав він.

Дудін пише про “замовників зазначеної історії”, маючи на увазі своє звільнення, та називає звинувачення надуманими. Він твердить, що готовий пройти перевірку на поліграфі.

Він також опублікував відео, зняте прихованою камерою. На ньому, за словами ексголови СБУ області, зафіксована розмова очільника ОВА Олега Синєгубова та начальника ГУ Нацполіції області Володимира Тимошка.

“Я думаю, і Вам буде цікаво подивитись на губернатора, який зізнається в тому, що він не впливає на процеси в регіоні, на начальника поліції, який згоден домовлятись із окупантом і його заступника, котрий дає інтерв’ю у формі із краденою кепкою на голові”, – пише Дудін.

Ексголова СБУ області додав, що не має “суїцидних ідей”, і що подібні відео, отримані від “патріотично налаштованих громадян” будуть з’являтися і надалі.

“У зв’язку із викладеним прошу прилюдно спростувати викладену у Вашому зверненні інформацію стосовно бездіяльності керівництва Управління СБ України у Харківській області та вибачитись перед особовим складом зазначеної структури, яка має найвищі результати”, – підсумував Дудін.

Як повідомлялося, напередодні президент Володимир Зеленський звільнив Романа Дудіна з посади голови СБУ Харківської області. “Звільнив очільника Служби безпеки в області за те, що не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав тільки про себе особисто. Які мотиви – правоохоронці з’ясують”, – сказав президент. 

Нагадаємо, у центрі окупованого Мелітополя, поблизу так званої військово-цивільної адміністрації колаборантів, а також будинку фейкового “губернатора” та зрадника Євгена Балицького, прогримів вибух.

Експрезиденту Петру Порошенку все ж вдалося виїхати з України, але вже на Саміт Європейської народної партії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE