Politerno > Україна і світ > Зеленський заявив, що рішення щодо “якихось дозволів” для військовозобовʼязаних ухвалили без нього

Зеленський заявив, що рішення щодо “якихось дозволів” для військовозобовʼязаних ухвалили без нього

  • 5 Липня, 2022
  • 3631 Переглядів
  • 0
Зеленський та Залужний

Президент Володимир Зеленський вимагає роз’яснення від Генштабу ЗСУ щодо порядку отримання “якихось дозволів” для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів.

Про це йдеться у вечірньому зверненні глави держави 5 липня.

“Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження порядку отримання якихось дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів … Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень”, – зазначив Зеленський.


Як повідомлялося, Генштаб ЗСУ розробив Порядок надання дозволу на виїзд за межі місця проживання чи перебування громадянам України, які перебувають на військовому обліку, під час воєнного стану: він може діяти від 30 днів до року. Дане рішення розкритикувала нардепка від “Слуги народу”, заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Роксолана Підласа.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що призовники та військовозобов’язані, які планують виїзд за межі своїх районів та областей у воєнний час, мають брати дозволи у територіальних центрах комплектування

Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш прокоментував рішення Генштабу ЗСУ щодо Порядку надання дозволу на виїзд за межі місць проживання військовозобов’язаних.

Нагадаємо, на Донеччині окупанти зосередилися на взятті під контроль дороги Бахмут – Лисичанськ та спробах оволодіти Білогорівкою.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE