Politerno > Україна і світ > У заступника голови Харківської облради виявили паспорт РФ, отриманий у Севастополі – ДБР

У заступника голови Харківської облради виявили паспорт РФ, отриманий у Севастополі – ДБР

  • 6 Липня, 2022
  • 739 Переглядів
  • 0

Заступник голови Харківської облради має паспорт громадянина РФ, посвідчення водія та податкового номера країни-агресора.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

“У поле зору працівників Бюро потрапив заступник голови Харківської обласної ради. За оперативною інформацією, у нього наявний паспорт громадянина РФ, отриманий ним у 2014 році в місті Севастополь, посвідчення водія та податковий номер, який потрібен, зокрема, для сплати податків у Росії”, – йдеться у повідомленні.

ДБР звернулося до Харківської облради щодо відсторонення посадовця від роботи, оскільки чиновник такого рангу має доступ до інформації стосовно оборони Харківщини, інших секретних даних.

В ДБР не розголошують ім’я чиновника. Але за даними джерел УП в правоохоронних органах мова йде про Богдана Мальованого, який раніше був депутатом нині забороненої партії ОПЗЖ.

Нагадаємо, вночі 6 липня у Харкові внаслідок ракетних ударів постраждав корпус Національного педагогічного університету імені Сковороди, на Миколаївщині при обстрілі села Нечаяне загинула людина, у Донецькій області тривають інтенсивні обстріли, багато жертв.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE