Politerno > Україна і світ > На 5-ий місяць війни Путін вирішив “залякати” Україну: “Ми всерйоз ще нічого не починали”. ВІДЕО

На 5-ий місяць війни Путін вирішив “залякати” Україну: “Ми всерйоз ще нічого не починали”. ВІДЕО

  • 7 Липня, 2022
  • 3499 Переглядів
  • 0

Президент РФ Володимир Путін, який віддав наказ про вторгнення в Україну, заявив, що Росія “всерйоз поки що нічого не починала”.

Про це повідомило прокремлівське видання “РИА Новости“.

“Сьогодні ми чуємо, що нас хочуть перемогти на полі бою… Ну що тут скажеш. Нехай спробують.

Ми вже багато чули, що Захід хоче воювати з нами до останнього українця. Це – трагедія для українського народу. Але, схоже, все до цього і йде. Але всі повинні знати, що ми чогось серйозно поки що не починали.

При цьому ми не відмовляємось і від мирних переговорів, але ті, хто відмовляється, повинні знати, що чим далі, тим складніше їм буде з нами домовитися”, – зазначив Путін.

Путін, котрий традиційно намагався залякати Україну і розповідав про “загниваючий” Захід, сидів за величезним столом подалі від людей.

Він також заявив, про “зміцнення суверенітету Росії”, як “побічний ефект” війни проти України.

ВІДЕО ДНЯ

Основною метою нападу на Україну Путін назвав захист Донбасу та “зміцнення безпеки самої Росії”.

Провину за розв’язану війну проти України російський президент вкотре перекладає на Захід і США і заявляє нібито вони уже “програли”, бо почався “злам світопорядку по-американськи”.

7 липня Путін зустрівся із главами російських партій і заявив, що в Росії “багато партій”, а “родіна одна”.

Як відомо, що відкрито підтримують війну Росії проти України в Сирії, Білорусі та КНДР.

2 березня Генеральна асамблея ООН ухвалила резолюцію, в якій засудила вторгнення Росії в Україну і закликала Москву негайно вивести всі сили з України. За резолюцію проголосувала 141 країна, 5 були проти і 35 утрималися. Проти документа проголосували сама Росія, Білорусь, яка залучена до вторгнення, Сирія, Еритрея та КНДР.

Одним із приводів вторгнення в Україну Путін називав міфічне “розширення НАТО”, проте після нападу Швеція та Фінляндія, котрі межують з РФ, вирішили вступити в Альянс. Під час наради 7 липня російський президент про розширення НАТО не згадував.

Після провалу на полях бою під Києвом та на Чернігівщині, звідки витіснили російських військових, Путін заявив, що ціль війни – “звільнення” Донеччини і Луганщини, водночас в РФ все ще плекають надію захопити південь України і дійти до молдовського Придністров’я.

За майже 5 місяців від початку широкомасштабного вторгнення Росія кілька разів змінювала “цілі” свого нападу, який у багатьох цивілізованих країнах світу визнали геноцидом українського народу.

Нагадаємо, Сполучені Штати та західні союзники вже передали на озброєння ЗСУ дев’ять ракетних систем HIMARS та аналогічних комплексів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE