Politerno > Україна і світ > У міністра соцполітики нова 25-річна заступниця-блогерка, яка отримуватиме в 2,5 рази більше за президента

У міністра соцполітики нова 25-річна заступниця-блогерка, яка отримуватиме в 2,5 рази більше за президента

Новопризначена заступниця міністра соцполітики з питань євроінтеграції, 25-річна Ганна Сергєєва отримуватиме зарплатню, якій позаздрив би президент.

Посадовий оклад чиновниці, яку в міністерстві представили як блогера та інфлуенсера, становитиме 68 643 гривні на місяць. Зарплатня ж голови держави станом на січень дорівнювала 28 тисячам гривень.

Про це повідомляють “Українські новини”, наводячи офіційну відповідь Мінсоцполітики на свій запит.

Розпорядження про призначення дівчини з’явилося 10-го червня, а виконувати обов’язки вона розпочала з 14-го червня.

У відповіді Мінсоцполітики уточнили, що “надбавки та інші виплати заступнику міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Анні Сергєєвій не встановлені”.

Як пише “Апостроф“, Сергєєва має вищу освіту за спеціальністю “Журналістика” та неповну вищу за спеціальністю “Право”. Обидві освіти здобувала у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

На держслубі дівчина працює вже рік. До цього вона працювала директором київської фірми “Сервіс Ревізор”, серед видів діяльності якої консультування з питань комерційної діяльності, надання послуг перукарнями та салонами краси, діяльність з охорони здоров’я.

Останні чотири роки Сергєєва займалася громадською діяльністю за напрямами: соціалізація дітей із фізичними та ментальними порушеннями; підтримка самотніх людей похилого віку та дітей-сиріт. 

Свій Instagram Ганна, до речі, закрила від сторонніх очей, щойно ЗМІ довідалися про її нове призначення.

Нагадаємо, з 11 липня електронні сигарети, пристрої для нагрівання, кальяни, трав’яні вироби заборонено вживати у громадських місцях на рівні зі звичайними сигаретами.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE