Politerno > Україна і світ > Росія намагається відстежити маршрути, якими Україні постачається зброя з Європи – розвідка 

Росія намагається відстежити маршрути, якими Україні постачається зброя з Європи – розвідка 

  • 16 Липня, 2022
  • 694 Переглядів
  • 0

Спецслужби РФ активізувалися в країнах східної Європи і намагаються виявляти та відстежувати маршрути, якими Україна отримує зброю.

Про це повідомляє головне управління розвідки.

“Агенти країни-окупанта отримали завдання виявляти та відстежувати маршрути, якими йде постачання зброї до України.

Для визначення схем доставляння та кількості зброї, яку, для відбиття російського вторгнення передають захисникам України країни-партнери, російські військові аташе в країнах Європейського союзу закритими каналами зв’язку отримали наказ активізувати вербування співробітників поліції та громадян причетних до транспортування зброї”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у прикордонних з Україною регіонах, спецслужби РФ намагаються використовувати представників місцевих громад та проросійських активістів.

У розвідці візначають, що європейці, отримавши від росіян пропозиції про співпрацю, тут же звертаються до поліції та органів безпеки.

Нагадаємо, 16 липня окупанти нанесли ракетні удари по Одесі, Дніпру, Нікополю та Чугуєву, не припиняли гатити з артилерії на Луганщині і Донеччині.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE