Politerno > Україна і світ > “Багаті євреї з Дніпра сказали, що поїдуть з країни”: Філатов заступився за Корбана

“Багаті євреї з Дніпра сказали, що поїдуть з країни”: Філатов заступився за Корбана

  • 23 Липня, 2022
  • 935 Переглядів
  • 0

Мер Дніпра Борис Філатов заступився за голову тероборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана, якого у п’ятницю не впустили Україну та забрали український закордонний паспорт. 

Про це Філатов написав у Facebook.

“На запитання, які я хотів би поставити всьому суспільству, і, безумовно, шановному гаранту Конституції, я не маю відповідей.

А хотів би їх отримати, тому що фатальна помилка, яка трапилася з Геннадієм Корбаном, начебто як незначний прецедент, розкрили колосальну інституційну проблему, яка зараз схвилювала справді величезну кількість людей”, – зазначив міський голова Дніпра.

Філатов заявив, що йому ставлять питання українці та іноземці, чи зачепить це їх: “Чому щороку, а особливо під час виборчих компаній, політики обіцяють вирішити проблему подвійного громадянства (громадянство країни-агресора не обговорюється) і щоразу забувають це зробити?”

За словами Філатова, деякі багаті євреї з Дніпра сказали йому після такого рішення, що поїдуть з країни.

Як повідомлялося, у п’ятницю в очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана під час в’зду в Україну прикордонники вилучили український закордонний паспорт. Прикордонники заявили йому, що його українське громадянство припинене.

Корбан попросив президента Володимира Зеленського вирішити “це непорозуміння”.

Нагадаємо, у “Нафтогазі” заявили, що для пояснення причини закупки броньованих автомобілів компанією однієї цікавості з боку народного депутата недостатньо.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE