Politerno > Україна і світ > Ворог вдарив “Калібрами” по Кіровоградщині: влучив в аеродром, є загиблі

Ворог вдарив “Калібрами” по Кіровоградщині: влучив в аеродром, є загиблі

  • 23 Липня, 2022
  • 661 Переглядів
  • 0

Дим над Кропивницьким після вибухів. Фото Суспільного

Вранці 23 липня окупанти вдарили 13 ракетами по Кіровоградській області – влучили у військовий аеродром “Канатове” та в один з об’єктів “Укрзалізниці”, щонайменше 3 людей загинули і 9 отримали поранення.

Про це повідомив голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович у Telegram, Райкович в ефірі національного марафону новин.

“Сьогоднішній ранок з ворожими прильотами. 13 ракет (8 ракет “Калібр” морського базування та 5 ракет  Х-22 з літака ТУ-22М3).

Поцілено в інфраструктурні об’єкти за межами обласного центру. Зокрема, у військовий аеродром “Канатове” та в один з об’єктів “Укрзалізниці”. Є загиблі і поранені”, – зазначив Райкович.

Пізніше він повідомив, що станом на 9:30 відомо, що щонайменше один військовослужбовець загинув та 9 отримали поранення. Також, за попередніми даними, загинули 2 працівники відомчої  охорони, які охороняли трансформаторну підстанцію.

За словами голови ОВА, на місці працюють рятувальні та піротехнічні підрозділи. 

Частина одного з мікрорайонів Кропивницького залишилася без світла – над цим працюють аварійні бригади “Обленерго”.

Райкович закликав жителів області не ігнорувати тривоги і негайно спускатись в укриття.

Нагадаємо, першим може запрацювати Чорноморський порт, а перше судно може пройти розблокованими коридорами протягом чотирьох діб. Загалом три розблоковані чорноморські порти України зможуть експортувати щомісяця близько 3 млн тонн агропродукції.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE