Politerno > Україна і світ > Спартц заявила, що Зеленський має пояснити недемократичне управління Єрмака

Спартц заявила, що Зеленський має пояснити недемократичне управління Єрмака

  • 25 Липня, 2022
  • 2359 Переглядів
  • 0

Конгресвумен США Вікторія Спартц заявила, що президент України Володимир Зеленський має дати відповідь українському народу, чому голова ОП Андрій Єрмак “створює диктатуру під прикриттям війни”.

“Єрмак фактично взяв під свій контроль усі установи та загрожує будь-кому, хто виступає проти уряду, кримінальними справами та в’язницею, а також використовує свої повноваження для усунення політичних опонентів”, – написала американський політик, конгресвумен Вікторія Спартц на своїй своїй сторінці інтернет-порталу Конгресу США.

 

Вікторія Спартц зазначила, що відчула вже ці узурпаторські впливи Андрія Єрмака на собі.

“Одна справа, що вони очорнюють мене… Вони вирішили зараз напасти на людей, яким просто “пощастило” зустрітися зі мною в якийсь момент і які не є їхніми політичними маріонетками”, – підкреслила Спартц.

Імовірно, мається на увазі ситуація із позбавленням громадянства та вилученням українського паспорта Геннадія Корбана.

Спартц також заявила, що лише під її тиском і тиском США “Київ нарешті розпочав якісь дії щодо роботи антикорупційної прокуратури, яку ОП затягував майже два роки”.

Вікторія Спартц переконана, що не важливо, чим мотивовані дії Єрмака, але вони “несуть загрозу нацбезпеці України”. І Зеленський має дати відповіді Конгресу, якщо він хоче, щоб американський народ довіряв і підтримував його: “Інакше ми створюємо можливість для започаткування в Україні диктатури”.

При цьому вона заявила, що зазнає нападів з боку еліти зовнішньополітичного істеблішменту через свої заяви.

Як повідомлялося, конгресвумен Вікторія Спартц попросила президента США Джо Байдена перевірити “російські зв’язки” глави ОП Андрія Єрмака та закликала чиновника піти у відставку.

Нагадаємо, Іран відправив Каспійським морем до Росії партію дронів відправлено. В подальшому воєнний вантаж через Астрахань і Волгоград планується доставити до кордонів України.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE