Politerno > Україна і світ > Лондон розширює санкційний список проти РФ

Лондон розширює санкційний список проти РФ

  • 26 Липня, 2022
  • 487 Переглядів
  • 0
Ліз Трасс

Великобританія запровадила нові санкції проти вищого керівництва Росії у відповідь на повномасштабне вторгнення Москви в Україну.

Британське Міністерство закордонних справ повідомило на своєму сайті 26 липня, що санкції, серед яких заборона на поїздки і заморожування активів, запровадили проти 42 нових осіб і організацій, у тому числі кількох губернаторів російських регіонів.

Крім того, до списку потрапили призначені Кремлем в угруповання «ДНР» і «ЛНР» Віталій Хоценко і Владислав Кузнєцов.

Під санкції також потрапили головний редактор російського державного інформаційного агентства Sputnik International Антон Анісімов і британський відеоблогер Грем Філіпс, який співпрацював із російськими державними каналами RT і «Звезда».

Всім їм будуть заморожені британські активи, якщо вони їх мають.

«Ми продовжуватимемо накладати жорсткі санкції на тих, хто намагається легітимізувати незаконне вторгнення Путіна, доки Україна не переможе», – заявила міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс.

З моменту повномасштабного вторгнення Москви в Україну 24 лютого Британія запровадила санкції проти понад 1100 осіб і понад 100 компаній.

Нагадаємо, 26 липня міністерка оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт повідомила, що Берлін передав Україні три обіцяні реактивні системи залпового вогню MARS-II.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE