Politerno > Україна і світ > Ворог обстріляв Кривий Ріг, біля Дніпра збито ракету, у Синельниківському районі 4-й удар

Ворог обстріляв Кривий Ріг, біля Дніпра збито ракету, у Синельниківському районі 4-й удар

  • 25 Серпня, 2022
  • 366 Переглядів
  • 0

Вночі 25 серпня на Дніпропетровщині зазнали обстрілів чотири райони, над Дніпровським районом ППО збила ракету, у Синельниківському був четвертий удар за добу – там постраждали 8 людей, у Кривий Ріг прилетіли реактивні снаряди.  

Про це повідомили голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко і голова ВА Кривого Рогу Олександр Вілкул.

“Надскладна ніч з постійними атаками і постраждалими… Російська армія обстріляла чотири райони – Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський.

По Синельниківському району після опівночі ворог ударив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновані кілька будинків. Восьмеро постраждалих. Серед них троє дітей. Найменшій дівчинці усього 2 роки! Усі у лікарні”, – зазначив Резніченко.

У селищі Чаплине Синельниківського району, де у День Незалежності стався удар по залізничній станції, тривають пошуково-рятувальні роботи.

“Російська атака, що сталася напередодні, забрала життя більш ніж 20 людей, з-поміж них двоє хлопчиків – 6 та 11 років. Вони просто гралися у себе вдома, коли туди прилетіли російські ракети. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення законів і звичаїв війни”, – зазначив Резніченко. 

Нікопольський район ворог тричі накривав вогнем із “Градів” та важкої артилерії. У Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів. Минулося без постраждалих.

Нагадаємо, повітряна тривога у День Незалежності України лунала рекордних 189 разів і тривала від 3-х до 14-ти годин у різних регіонах.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE