Politerno > Україна і світ > ЗСУ тримають під вогневим контролем Каховський та Антонівський мости – ОК “Південь”

ЗСУ тримають під вогневим контролем Каховський та Антонівський мости – ОК “Південь”

  • 31 Серпня, 2022
  • 352 Переглядів
  • 0

ЗСУ продовжують нищити логістичні шляхи, пункти управління підрозділами, а також місця скупчення сил і засобів ворога на півдні України.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

У денному зведенні зазначається, що минулої ночі ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ завдали ударів по двох пунктах управління, двох складах із боєприпасами, засобах протиповітряної оборони, радіолокаційній станції та по районах зосередження ворожої артилерії.

Також вказано, що українські військові закріпили вогневий контроль над Каховським і Антонівським автомобільним мостами.

ЗСУ від липня тримають під вогневим контролем стратегічні мости на Херсонщині, заважаючи противнику підтягувати озброєння та боєприпаси на цю ділянку фронту. Окупанти намагаються будувати понтонні переправи через Дніпро, але по них також працює українська артилерія.

29 серпня оперативне угруповання “Каховка” повідомило, що українські захисники знищили практично всі великі мости поблизу Херсона й прорвали першу лінію “оборони” російських військ у Херсонській області.

Нагадаємо, якщо ЄС не домовиться про візовий режим для російських громадян, то сусідні з Росією країни блоку можуть прийняти свої “національні заходи”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE