Politerno > Україна і світ > Понад 10 тисяч окупантів можуть потрапити в оперативне оточення на Харківщині

Понад 10 тисяч окупантів можуть потрапити в оперативне оточення на Харківщині

  • 9 Вересня, 2022
  • 444 Переглядів
  • 0
війна Україна

Підрозділи росіян у Харківській області, які займають територію від Куп’янська до Слов’янська, можуть потрапити в оперативне оточення ЗСУ.

Про це пише російське видання “Медуза”, додаючи, що йдеться про понад 10 тисяч окупантів. 

Там зазначають, що ЗСУ вже просунулися до Куп'янська. Цю ж інформацію підтверджують аналітики ISW, які вважають, що захисникам вдасться деокупувати місто протягом наступних 72 годин. Також є інформація про просування Сил оборони в районі села Сенькове.

"Все це означає, що великій групі російських військ, що складається з декількох з'єднань загальною чисельністю понад 10 тисяч осіб, загрожує оперативне оточення. Невідомо, чи є у ЗС РФ резерви, щоб уникнути такого сценарію. Досі опір українському наступу був слабким", - зазначають у виданні.

Як повідомлялося, Збройні сили України повернули під контроль вже понад 700 квадратних кілометрів на Харківському на Південнобузькому напрямках.

Нагадаємо, США ввели санкції проти іранської компанії, яку вони звинуватили в координації військових польотів для транспортування іранських безпілотників до Росії, а також на три інші компанії, які брали участь у виробництві іранських безпілотників.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE