Politerno > Україна і світ > Часткова мобілізація в РФ: Шойгу обіцяє 300 тисяч резервістів, росіяни рвонули в Стамбул, у Навального закликали палити військкомати

Часткова мобілізація в РФ: Шойгу обіцяє 300 тисяч резервістів, росіяни рвонули в Стамбул, у Навального закликали палити військкомати

  • 21 Вересня, 2022
  • 1436 Переглядів
  • 0
В.Путін і С. Шойгу

Президент РФ Володимир Путін вранці у зверненні заявив про часткову мобілізацію росіян.

Про це він заявив під час зврнення, яке транслювалося по ТБ.

"Для захисту Росії, її суверенітету і цілісності вважаю за необхідне підтримати пропозицію про проведення часткової мобілізації", - зазначив Путін.

Указ уже підписано.

За словами Путіна, призову підлягатимуть тільки громадяни, які перебувають у запасі, вони проходитимуть додаткову підготовку з урахуванням війни в Україні.

Мобілізація почнеться вже 21 вересня.

"За кілька хвилин після виступу Путіна розкупили всі прямі квитки на 21 вересня в Стамбул та Єреван", - йдеться у повідомленні.

 

 

 
 
 

 

Соратник в’язня Кремля Олексія Навального Іван Жданов після оголошення президентом РФ Володимиром Путіним часткової мобілізації, закликав росіян виходити на вуличні акції, а також підпалювати військкомати на знак протесту.

Про це пише видання "Meduza" з посиланням на Жданова

"Наша команда підтримає будь-які форми протесту перед цим. Якщо ви тікаєте від призову - це добре, ми підтримуємо, ми готові надавати інформаційну, юридичну допомогу. Якщо ви виходите на акції протесту - ми підтримуємо це, ми готові надавати координаційну допомогу, яку необхідно", - заявив Жданов.

У штабі Навального також схвалюють підпали росіянами військкоматів на знак протесту. У цьому випадку протестувальникам теж обіцяють допомогу.

Як повідомлялося, учора стал відомо, що прийняті держдумою РФ “воєнні” закони не означають оголошення загальної мобілізації.

Нагадаємо, Укроборонпром спільно з країною-членом НАТО будує боєприпасний завод.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE