Politerno > Україна і світ > Звільнені з полону командири “Азова” перебуватимуть у Туреччині до кінця війни – Зеленський

Звільнені з полону командири “Азова” перебуватимуть у Туреччині до кінця війни – Зеленський

  • 22 Вересня, 2022
  • 738 Переглядів
  • 0

Згідно з домовленостями, п’ятеро звільнених командирів “Азова” перебуватимуть у Туреччині до кінця війни.

Про це президент Володимир Зеленський повідомив у Facbook.

“Україна повернула з російського полону 215 героїв. Ми дуже цінуємо внесок всіх, хто долучився до порятунку захисників, і ніколи не забудемо про це.

Щиро дякую президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану за провідну роль у цьому процесі. Ми домовилися, що п’ятеро звільнених командирів “Азова” перебуватимуть у комфортних умовах у Туреччині до кінця війни та зможуть бачитися з родинами.

Також Україна на знак вдячності за допомогу нашій державі визволила з полону Росії п’ятьох громадян Великої Британії, двох – США, громадян Марокко, Швеції, Хорватії. Дякую за сприяння Саудівській Аравії”, – зазначив Зеленський.

Президент наголосив, що Україна пам’ятає про всіх, хто перебуває в російському полоні, і зробить усе для їхнього порятунку.

Нагадаємо, серед 215 визволених 21 вересня захисників Маріуполя – 118 нацгвардійців, 9 прикордонників, 9 поліцейських, спрівробітник СБУ та морські піхотинці.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE