Politerno > Україна і світ > Заступник Єрмака Тимошенко їздить на позашляховику, який GMC передала на гуманітарні цілі – Bihus Info

Заступник Єрмака Тимошенко їздить на позашляховику, який GMC передала на гуманітарні цілі – Bihus Info

  • 28 Жовтня, 2022
  • 662 Переглядів
  • 0

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко їздить на позашляховику “Chevrolet Tahoe”, який компанія “General Motors” передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій. 

Про це йдеться у сюжеті BIHUS info.

Кирило Тимошенко як заступник Андрія Єрмака в Офісі президента відповідає за відновлення України, тож багато їздить по регіонах. Новий позашляховик "Chevrolet Tahoe" чорного кольору регулярно помічають у його поїздках. 

У Bihus Info зазначають, що ці автомобілі в Україну привозять лише під замовлення. 

Навесні "General Motors" подарувала Україні 50 автівок "Chevrolet Tahoe". Вони призначалися владі для гуманітарної роботи.

Проте посадовці просили у компанії автівки для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій, а не для виконання службових обов'язків, наголошують журналісти. 

Вони також не знайшли доказів, що авто, на якому їздить Кирило Тимошенко, з іншої партії або було закуплено органами влади.

Сам Тимошенко підтвердив, що їздить на "Chevrolet Tahoe", яке перебуває на балансі Державного управління справами. І його справді передали  "General Motors".

Заступник Єрмака сказав, що їздить на "Chevrolet Tahoe" вже пів року у регіональні поїздки, на деокуповані території – і вже наїздив близько 40 тисяч кілометрів. 

Однак журналісти зафіксували, що це ж авто систематично возить Тимошенка по Києву, зокрема з дому на роботу. Нібито інших автівок для співробітників ОП не вистачає. 

Нагадаємо, 27 жовтня Державний департамент США представив План із протидії незаконному перенаправленню певних сучасних видів звичайних озброєнь у Східній Європі.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE