Politerno > Україна і світ > РФ випустила по Україні більше 50 ракет, ППО збила 44, у Києві є перебої зі світлом

РФ випустила по Україні більше 50 ракет, ППО збила 44, у Києві є перебої зі світлом

  • 31 Жовтня, 2022
  • 517 Переглядів
  • 0

Протиповітряна оборона збила 44 із понад пів сотні російських ракет, запущених по Україні вранці понеділка, ворожих влучань по столиці немає, однак через ситуацію на Київщині в місті є перебої зі світлом та водою.

Про це повідомляють пресслужба командування Повітряних сил та КМВА в Telegram.

О 07.00 31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України.

Із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область).

44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряного командування “Центр” – 18, повітряного командування “Південь” – 12, повітряне командування “Схід” – 9, повітряного командування “Захід” – 5″.

В Київській міській військовій адміністрації зазначають, що завдяки роботі ППО ворожих влучань по столиці немає, однак через ситуацію на Київщині в місті є перебої зі світлом та водою.

“Завдяки ефективній роботі сил ППО — влучань по Києву не зафіксовано!

Проте ранкові удари по Київщині вплинули на водо- та енергопостачання столиці!  В окремих районах міста вже є перебої”, – йдеться у повідомленні.

В КМВА наголошують, що всі служби працюють над ліквідацією наслідків.

У  Київводоканалі повідомили, що наразі через аварійну ситуацію в столиціі 80% споживачів залишаються без водопостачання.

Спеціалісти роблять все можливе, щоб повернути воду у крани киян.

Нагадаємо, Фінляндія дозволить розмістити на кордоні з Росією ядерну зброю, якщо заявку країни на вступ до НАТО буде схвалено.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE