Politerno > Україна і світ > Україна зводить стіну на кордоні з Білоруссю – у Лукашенка обурюються

Україна зводить стіну на кордоні з Білоруссю – у Лукашенка обурюються

  • 12 Листопада, 2022
  • 1119 Переглядів
  • 0

Білоруські прикордонники невдоволені тим, що “українські військові продовжують мінувати території, прилеглі до кордону з Білоруссю”.

Державний прикордонний комітет Білорусі повідомляє, нібито Збройні сили не лише мінують свій кордон із країною-агресором, а й нібито “руйнують дороги” та “об’єкти інфраструктури”.

Прикордонники Лукашенка навіть оприлюднили якесь відео з "мінуванням".

ВІДЕО ДНЯ
 

Як повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в Telegram, на північному кордоні України зводять стіну, прикордонні з Росією області також укріплюють фортифікаціями.

"На півночі кипить інша робота – тут зводять стіну на кордоні з Білоруссю.

Рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом – це інженерні загородження, які будують на Волині. Таким чином вже облаштовано близько 3 км кордону, роботи тривають. Це ще не все, але подробиць розкривати не будемо. Також роботи ведуться і в Рівненській, і в Житомирській областях", - зазначив Тимошенко.

За його словами, фортифікаційні споруди облаштовують і в регіонах, які межують з Росією. Тимошенко додав, що українські прикордонники мають "все необхідне обладнання для того, щоб побачити ворога далеко в тилу".

Білорусь є країною-агресором, як і Росія. Перед війною міністр оборони РБ давав "слово офіцера" українському колезі, що з Білорусі не зайдуть російські війська.

 

Пізніше вони не тільки зайшли на територію Київської та Чернігівської області, а й 9 місяць війни продовжують обстрілювати українські міста зі своєї території.

Також не можна виключати ймовірності повторного нападу російських або навіть білоруських військ.

Нагадаємо, під час відступу з Херсону на лівий берег Дніпра окупанти підірвали телевізійну вежу та розікрали культурний фонд Херсонщини.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE