Politerno > Україна і світ > На росТВ заявили, що кадировці скоро візьмуть Бахмут, але показали чеченців із батальйону ім. Шейха Мансура зі складу ЗСУ

На росТВ заявили, що кадировці скоро візьмуть Бахмут, але показали чеченців із батальйону ім. Шейха Мансура зі складу ЗСУ

  • 4 Грудня, 2022
  • 1623 Переглядів
  • 0

В студії пропагандистки Скабєєвої показали відеозапис, на якому чеченці позують на фоні напису “Бахмут” і обіцяють взяти під контроль місто найближчими днями. 

Про це у Telegram повідомили бійці батальйону ім. Шейха Мансура зі складу ЗСУ.

“Кадировці настільки дискредитували себе на полі бою, що пропагандисти приписують їм заслуги братів із батальйону ім. Шейха Мансура.

Відразу кілька підконтрольних РФ каналів, що спеціалізуються на Донбасі, розмістили у себе відеозапис із командиром Батальйону імені Шейха Мансура Муслімом Чеберлоєвським у місті Бахмут і написали, що це “бійці Кадирова”.

Спочатку я не повірив своїм очам. Потім подумав, що то банальна помилка. Але ні! Російським пропагандистам абсолютно нічого розповісти про будь-які успіхи кадировців не полі бою. Тому що цих успіхів немає. Натомість вони вирішили привласнювати собі успіхи чеченських батальйонів в Україні, виставляючи відео наших братів і підписуючи їх подібним чином, як на фото”, – повідомили у батальйоні.

Нагадаємо, у тимчасово окупованих містах Сходу та Півдня сили спротиву поширюють патріотичні листівки та стрічки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE