Politerno > Україна і світ > “Пане Кириле, а для чого ви туди їздили, якщо воно й так усе працює”: заступник керівника ОП Тимошенко виправдовувався за “перевірки” у регіонах. ВIДЕО

“Пане Кириле, а для чого ви туди їздили, якщо воно й так усе працює”: заступник керівника ОП Тимошенко виправдовувався за “перевірки” у регіонах. ВIДЕО

  • 15 Грудня, 2022
  • 682 Переглядів
  • 0

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі телемарафону “Єдині новини” розповів про причини своїх відряджень регіонами України.

Тимошенко зробив це у відповідь на питання ведучої Яни Брензей.

“Пане Кириле, а для чого ви туди їздили, якщо воно й так усе працює”, – запитала вона і наголосила на тому, що більшість питань, про які йдеться, має вирішувати місцева влада.

“Місцева влада також це робить. Щось може місцева влада вирішити самотужки, для чогось їм потрібна обласна влада,.. для чогось потрібна і київська влада – офіс Президента, Кабінет Міністрів, інші центральні органи виконавчої влади”, – сказав Тимошенко.

Нагадаємо, до 15 років ув’язнення за державну зраду і колабораціонізм засуджено 15 учасників терористичних угруповань “Л/ДНР”, яких ЗСУ взяли в полон під час контрнаступу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE