Politerno > Україна і світ > Внаслідок атаки дронів на Київщині поранено 3 людей, пошкоджено будинки, три райони без електрики

Внаслідок атаки дронів на Київщині поранено 3 людей, пошкоджено будинки, три райони без електрики

  • 19 Грудня, 2022
  • 359 Переглядів
  • 0

В ніч з 18 на 19 грудня росіяни атакували Україну дронами-камікадзе іранського виробництва “Shahed-136/131”, 30 з яких знищили Сили оборони. Внаслідок атаки ворожих безпілотників у Київській області троє людей постраждали, 9 будинків пошкоджено.

Про це повідомив начальник управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов у Telegram.

“Троє потерпілих, щонайменше 9 пошкоджених будинків вже маємо на Київщині внаслідок сьогоднішньої масованої атаки окупантів.

Уламки трьох збитих ППО безпілотників виявили та оглянули наші поліцейські в двох районах області. Правоохоронці продовжують фіксувати наслідки ворожої атаки”, – зазначив Нєбитов.

Очільник поліції вкотре закликав громадян у разі сигналу повітряної тривоги негайно проходити в укриття. Від цього залежить ваше здоров’я та життя.

За даними голова КОВА, частково знеструмлені Обухівський, Вишгородський та Бучанський райони. Заживлена лише критична інфраструктура. Енергетики працюють над відновленням, проте ситуація складна, зазначив Кулеба.

З ночі всі служби ліквідують наслідки атак.

В області наразі запроваджені екстрені відключення. Очільник області наголосив, що графіки стабілізаційних вимкнень не діють.

Нагадаємо, президент РФ Владімір Путін тричі відкладав повномасштабне вторгнення в Україну, ініціатором нападу була Федеральна служба безпеки Росії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE