Politerno > Україна і світ > Відставка Лозинського: звільняються ще двоє заступників міністра інфраструктури

Відставка Лозинського: звільняються ще двоє заступників міністра інфраструктури

  • 24 Січня, 2023
  • 441 Переглядів
  • 0

Після корупційного скандалу із заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василем Лозинським у відставку подали двоє його колег – Іван Лукеря і В’ячеслав Негода. Про це чиновники повідомили у вівторок, 24 січня.

Зі слів Лукері випливає, що його відставка зі скандалом з Лозинським ніяк не пов’язана, а рішення звільнитися він прийняв ще на початку року.

«Рішення мною було прийнято на початку року, проте, на жаль, в міру політичних та бюрократичних обставин, співпало на цей тиждень юридичне оформлення. На жаль», – написав чиновник у Facebook.

Додамо, що раніше Лукеря також працював у Центральному офісі реформ при Міністерстві регіонального розвитку.

 

Після заяви Лукері про відставку оголосив ще один заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури В’ячеслав Негода. Він не повідомив причину свого рішення, лише сказав, що «у кожної важливої справи – свій марафон і команда, свій старт і фініш».

Як повідомлялося, заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського звільнили після того, як 21 січня його затримали при отриманні хабара у розмірі $400 тисяч в якосты відката при закупівлі генераторів. Антикорупційні правоохоронні органи заявляють, що він входив до «організованого злочинного угруповання».

Також цього тижня у відставку подали заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, заступник генпрокурора Олексій Симоненко, а також заступник міністра оборони В’ячеслав Шаповалов.

 

Нагадаємо, 23 січня Фонд держмайна продав на аукціоні готель «Власта» у Львові – перемогла фірма екс-радника голови «Нафтогазу» Олега Діденка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE