Politerno > Україна і світ > З’явилися фото наслідків пожежі на нафтозаводі в РФ: пишуть, що атакували безпілотники

З’явилися фото наслідків пожежі на нафтозаводі в РФ: пишуть, що атакували безпілотники

  • 28 Лютого, 2023
  • 357 Переглядів
  • 0

Оприлюднено фото наслідків нічної пожежі на нафтозаводі в російському місті Туапсе, який уночі нібито атакували безпілотники.

Про це повідомив краснодарський портал 93.RU.

Раніше повідомлялося, що на нафтозаводі в Туапсе після вибухів сталася пожежа. Російські ЗМІ писали, що причиною загоряння могла бути атака безпілотників.

 

Цю інформацію порталу 93.RU підтвердило джерело в правоохоронних органах. Також про те, що в районі нафтозаводу в Туапсе було зафіксовано політ безпілотника, писало і російське пропагандистське видання “РИА Новости”.

 

Администрация Туапсе підтверджувала вранці, що в районі нафтозаводу чули “бавовну”, після чого загорілася господарська будівля на території заводу. Однак місцева адміністрація наголошувала, що пожежу нібито оперативно загасили і жодного “приводу для занепокоєння немає”.

Але, судячи з фото, деякі будівлі нафтозаводу зазнали серйозних руйнувань.

 

За даними пабліка ASTRA, територію нафтобази “Роснефть” атакували “2 невстановлених літальних апарати”.

 

А за 30 метрів від місця вибухів розташована казарма з військовими МО РФ.   

 

Пізніше адміністрація Туапсе повідомила, що 1 березня з 10:40 на території всього Краснодарського краю буде проводитися “комплексна перевірка готовності систем оповіщення населення”. У цей час лунатимуть сирени, а жителям потрібно буде увімкнути “телевізійні приймачі та прослухати спеціальне повідомлення”.

 

Влада закликала жителів під час увімкнення сирен “зберігати спокій, не піддаватися паніці і не залишати свої робочі місця”.

Як повідомлялося, вночі 28 лютого в місті Туапсе в Краснодарському краї РФ сталися вибухи з подальшою пожежею на нафтозаводі “Роснефти”, пабліки повідомляли, що це була атака безпілотників.

В Адигеї, що в Південному федеральному окрузі Росії, упав невідомий літальний апарат, повідомив глава республіки. А в Темрюцькому районі РФ була масштабна пожежа на плавнях.

Вдень 28 лютого у російському Санкт-Петербурзі закривали 200 квадратних кілометрів повітряного простору, а місцевий аеропорт Пулково не приймав літаки після того, як над містом помітили “непізнаний літаючий об’єкт”.

Пізніше російське Міноборони повідомило, що у Санкт-Петербурзі закривали повітряний простір, бо проводили “тренування з ППО”.

Нагадаємо, Кремль розглядав двох політиків-зрадників, які мали захопити владу в Україні після вторгнення Росії, – кума Путіна Віктора Медведчука, а після невдачі на полі бою – президента-втікача Віктора Януковича.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE