Politerno > Україна і світ > До завдань залучаються люди різних професій, – у Буданова розповіли про відзнаку для блогерки

До завдань залучаються люди різних професій, – у Буданова розповіли про відзнаку для блогерки

Головне управління розвідки Міноборони, реагуючи на історію з блогеркою Оксаною Волощук (Ксюша Манекен), пояснило, що до виконання завдань можуть залучатися люди різних професій.

Про це ГУР повідомило в коментарі “Українській правді”.

“Завдання Головного управління розвідки МО України виконують багато публічних та непублічних людей, які не афішують свою діяльність.

Воєнна розвідка – особливо в країні, яка воює – це специфічна структура, що виконує інколи вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності на широкий загал.

Зважаючи на особливості певних завдань, для їхнього виконання структура може залучати дуже різних людей, різних професій, статусу, з особливими навичками. На щастя, дуже різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні.

Водночас неправильно публікувати усі інструменти досягнення поставлених завдань, принаймні, до перемоги”, – заявили у військовій розвідці.

Нагадаємо, Генштаб ЗСУ заявляє про ймовірний конфлікт у вищому військовому керівництві РФ через значні втрати окупантів та відсутність досягнень на фронті.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE