Politerno > Україна і світ > “Bild” пише, що Зеленський та Залужний посперечалися щодо Бахмуту – ОП заявляє протилежне

“Bild” пише, що Зеленський та Залужний посперечалися щодо Бахмуту – ОП заявляє протилежне

  • 6 Березня, 2023
  • 1969 Переглядів
  • 0
Зеленський та Залужний

Між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним виникла суперечка щодо дій у Бахмуті, бої за яке точаться з літа минулого року.

Про це повідомило видання “Bild” з посиланням на свої джерела у політичному керівництві України.

“Залужний вже кілька тижнів тому рекомендував подумати про відхід з Бахмута з тактичних міркувань”, – йдеться у матеріалі.

Своєю чергою Офіс президента оприлюднив повідомлення, що Валерій Залужний та командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Олександр Сирський висловилися за продовження оборонної операції та подальше посилення українських позицій у Бахмуті.

Повідомляється, що командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли главі держави про ситуацію на основних напрямках фронту.

Особливо детально члени Ставки розглянули ситуацію в Бахмуті.

Оцінюючи перебіг оборонної операції, президент поставив запитання головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та командувачу оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Олександру Сирському щодо подальших дій на Бахмутському напрямку.

Згідно з повідомленням ОП, вони висловилися за продовження оборонної операції та подальше посилення українських позицій у Бахмуті.

Крім того, на засіданні Ставки розглянули питання постачання зброї й обладнання та їх розподілу за оперативними напрямками.

Нагадаємо, ФСБ стверджує, що нібито запобігла замаху на прокремлівського олігархаа, який фінансував російських бойовиків, що діють на території українського Донбасу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE