Politerno > Україна і світ > РосЗМІ стверджують, що Путін приїхав до Криму

РосЗМІ стверджують, що Путін приїхав до Криму

  • 18 Березня, 2023
  • 446 Переглядів
  • 0

Російські пропагандисти твердять, що диктатор Володимир Путін у дев’яту річницю окупації Криму приїхав на півострів – одразу після оприлюднення Міжнародним кримінальним судом ордера на його арешт.

Проц е повідомило  ТАСС.

Як анонсував раніше прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, президент РФ має взяти участь “у відкритті значущого культурно-історичного об’єкта”.

Так званий “губернатор Севастополя” Михайло Развожаєв написав, нібито Путін приїхав спеціально на відкриття дитячої школи мистецтв у Херсонесі, яку йому мали показати по відеоконференції.

Окупант також каже, нібито Путін “вміє здивувати” і нібито особисто приїхав на автомобілі у Крим.

17 березня Міжнародний кримінальний суд в Гаазі видав ордер на арешт російського президента Владіміра Путіна та омбудсмена РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової за співучасть у викраденні дітей з України. Як наслідок, у 123 країнах, які ратифікували Римський статут, вони повинні бути заарештованими, після чого їх мають передати до суду.

Нагадаємо, після рішення Гааги про ордер для Владіміра Путіна настрої в Кремлі стали більш тривожними, російському диктатору вже шукають заміну, проте робить це вже не він сам.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE