Politerno > Україна і світ > В РФ у Тульській області “бавовна”, імовірно впав дрон, є постраждалі

В РФ у Тульській області “бавовна”, імовірно впав дрон, є постраждалі

  • 26 Березня, 2023
  • 736 Переглядів
  • 0

У РФ в місті Кірєєвськ Тульської області пролунав сильний вибух, жителі повідомляють про вирву глибиною 5 метрів, троє людей постраждали.

Про це повідомив телеграм-канал “Осторожно, новости” з посиланням на місцевих жителів, РИА Новости й ТАСС із посиланням на диспетчерську службу регіону та правоохоронців.

Як розповіли жителі, вибух пролунав приблизно о 15:15 у Кирєєвську (місто за 35 км від Тули). За їхніми словами, хлопок було чутно на все містечко: тремтіли стіни та вікна, також вибух чули за 30 км від міста.

Після цього жителі виявили воронку поблизу житлових будинків, самі будинки також постраждали, у багатьох жителів вибило вікна.

Попередньо, відомо про двох постраждалих: хлопця і дівчину, їх порізало осколками скла.

Жителі припускають, що причиною вибуху міг стати безпілотник.

РИА Новости з посиланням на Єдину чергово-диспетчерську службу регіону повідомляє, що двоє людей постраждали під час вибуху в Кирєєвську Тульської області.

Пізніше ТАСС повідомило, що кількість постраждалих під час вибуху в Киріївську зросла до трьох осіб.

Під Тулою вибухнув український безпілотник Ту-141 “Стриж”, начинений вибухівкою, заявили у правоохоронних органах РФ.

19 березня, за даними російських ЗМІ, невідомий безпілотник упав у Тульській області приблизно за 250 кілометрів від Москви.

2 березня російські ЗМІ повідомили, що в Тульській області РФ чули вибух, пізніше вони показали фото воронки і заявляли, що причиною може бути безпілотник.

Нагадаємо, глава МЗС Угорщини Петер Сійярто заявив, що заклик Будапешта зупинити вогонь в Україні та почати мирні переговори не означає, що Росії відійдуть усі українські території, які вона зараз контролює.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE