Politerno > Україна і світ > НАБУ провело обшуки в Харківській ОВА, Синєгубов каже, що жодної підозри не отримали

НАБУ провело обшуки в Харківській ОВА, Синєгубов каже, що жодної підозри не отримали

  • 5 Квітня, 2023
  • 477 Переглядів
  • 0

У середу, 5 квітня, Національне антикорупційне бюро провело обшуки у підрозділах Харківської обласної військової адміністрації.

Про це повідомиа пресслужба НАБУ.

“Сьогодні Національне антикорупційне бюро України дійсно здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, у керівництва Апарату ХОВА та в Департаменті агропромислового розвитку”, – йдеться у повідомленні.

У НАБУ заявили, що за процесуального керівництва прокурорів САП детективи провели обшуки у Харківській військово-цивільній адміністрації. Слідчі дії санкціоновані і здійснюються відповідно до законодавства, як наголошують в НАБУ.

У Харківській ОВА запевнили, що всебічно співпрацюють з НАБУ, надають детективам усі запитувані документи та необхідну інформацію.

Згодом очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в Telegram повідомив, що наразі посадовцям ХОВА не вручили жодної підозри, установа працює в штатному режимі попри проведені вдень обшуки НАБУ.

“Станом на зараз жодних підозр посадовим особам ХОВА вручено не було. Обласна військова адміністрація продовжує працювати в штатному режимі.

У разі виявлення будь-яких порушень законодавства, будуть негайно ухвалені відповідні кадрові рішення та вжиті інші необхідні заходи.

Наразі ми не маємо можливості повідомляти подробиці провадження, але співробітники НАБУ отримують усю допомогу”, –

Синєгубов уточнив, що обшуки проводились в деяких структурних підрозділах, керівництві апарату ОВА та в одного з заступників начальника ХОВА. Раніше стало відомо, що це заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська.

Нагадаємо, за матеріалами ДБР арештовано корпоративні права трьох видобувних підприємств екснардепа та російського олігарха.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE