Politerno > Україна і світ > Мінкульт звернувся до YouTube через падіння популярності телемарафону

Мінкульт звернувся до YouTube через падіння популярності телемарафону

  • 15 Квітня, 2023
  • 633 Переглядів
  • 0

Міністр культури та інформполітики Олександр Ткаченко заявив, що установа звернулася до YouTube через падіння трафіку національного телемарафону “Єдині новини” та інших каналів.

Про це міністр розповів в інтерв’ю Liga.net.

“Нещодавно ми помітили певне зменшення трафіку багатьох ресурсів, які беруть участь у телемарафоні, на YouTube. Були у нас запитання стосовно Meta (Facebook). У таких випадках ми реагуємо. Зокрема, це стосувалося не тільки ресурсів, які були в телемарафоні, але і 24 каналу та інших. Ми звернулися з листами, зараз у діалозі з YouTube”, – зазначив він.

Також за словами Олександра Ткаченка міністерство слідкує за виконанням санкційної політики проти ресурсів росіян чи на кшталт “Страни”.

“Якщо мова йде про санкційну політику стосовно росіян, чи ресурсів на кшталт “Страна”, ми також звертаємося. Але вони періодично народжуються заново, і тут потрібно постійно це відстежувати, будемо на це звертати увагу”, – додав міністр.

Нагадаємо, шеф-редакторка проєкту “Детектор медіа” Наталія Лігачова заявила, що єдиний марафон уже не є необхідним з погляду нацбезпеки та й телеканали втомилися від цього формату.

Нагадаємо, кількість країн-учасниць групи, що працює над створенням спецтрибуналу щодо російського злочину агресії, зросла до 34.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE