Politerno > Україна і світ > З вечора суботи Тернопіль атакували двічі, є прильоти крилатих ракет

З вечора суботи Тернопіль атакували двічі, є прильоти крилатих ракет

  • 14 Травня, 2023
  • 1864 Переглядів
  • 0

Ввечері 13-го та вночі 14-го травня росіяни атакували об’єкти цивільної інфраструктури у Тернополі. Перша ракетна атака відбулася орієнтовно о 22:35 годині суботи.

Відбулося влучання уламків крилатої ракети в складські приміщення, яке призвело до пожежі, повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області. У місцях падіння зафіксовано 2 осередки горіння.

“Ми хочемо повідомити, що на місці події працюють сили та засоби Тернопільського гарнізону по підвищеному номеру виклику. Загалом для гасіння пожеж залучено 18 одиниць техніки та 80 осіб особового складу”, – повідомили рятувальники.

В результаті атаки травмовано 2 особи. Попередньо осколкові поранення та опіки. Потерпілі перебувають у лікарняних закладах. Їм надається уся необхідна допомога.

О 01.52 годині локалізована пожежа першого осередку, а о 02.28 годині — пожежа другого.

Під час другої повітряної тривоги ворог знову атакував цивільні об’єкти Тернополя.

“О 05.00 год зафіксовано приліт крилатих ракет.

Спеціалісти прибули на місце події та зафіксували руйнацію двох та пошкодження дванадцяти дачних будинків”, – зазначив Труш у Telegram.

За його словами, уламками ракет пошкоджено цивільні торгові та господарські обʼєкти та 9 вантажних автомобілів.

Постраждалих немає.

Нагадаємо, внаслідок атаки ворожого безпілотника на Хмельниччині в ніч на суботу постраждала 21 особа, з них двох госпіталізовано.  

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE