Politerno > Україна і світ > Зеленський вже каже, що у ЗСУ майже достатньо зброї для наступу і йому потрібно “ще кілька візитів”

Зеленський вже каже, що у ЗСУ майже достатньо зброї для наступу і йому потрібно “ще кілька візитів”

  • 14 Травня, 2023
  • 601 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський заявив, що у ЗСУ майже достатньо засобів та зброї, аби почати рух вперед, і що українські захисники “майже готові до успіху”.

Зеленський під час пресконференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

У Верховного головнокомандувача запитали, чи вистачає українському війську зброї, враховуючи останні анонсовані пакети допомоги, і чи зможе Україна почати рух вперед на фронті.

Йому нагадали його слова, що “для українського контрнаступу потрібно більше зброї”. Як відомо, в інтерв’ю ВВС він заявив, що Україні потрібно більше часу для початку контрнаступу проти Росії, оскільки військові все ще потребують обіцяної західної допомоги.

Зеленський відповів коротко, що йому потрібні ще декілька візитів у європейські столиці.

“Ще кілька візитів – і все”, – сказав Зеленський.

Після цього Зеленський посміхнувся, а Шольц побажав йому успіху.

Після цього Зеленський додав, що Україна “майже готова до успіху” на війні, а українські захисники вмотивовані та бачать підтримку.

Слід нагадати, що не так давно держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що Україна має всі необхідні ресурси, у тому числі зброю, для відвоювання територій, які були захоплені з 24 лютого. 

Нагадаємо, у неділю захисники України захопили більше десяти ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського, взяли в полон окупантів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE