Politerno > Тернопільщина > Медіа політтехнолога Надала, яке роками фінансується з бюджету міста, виправдовує конфлікт інтересів Похиляк

Медіа політтехнолога Надала, яке роками фінансується з бюджету міста, виправдовує конфлікт інтересів Похиляк

  • 18 Липня, 2023
  • 4376 Переглядів
  • 0

Тернопільська так звана «Компанія з виробництва та трансляції медіа», яка роками отримує фінансування від комунальних установ Тернополя і яка належить депутату Тернопільської міської ради від «Свободи» Юрію Фартушняку, виправдовує конфлікт інтересів начальниці Управління освіти і науки ТМР Ольги Похиляк щодо організації харчування у кількох школах міста її сином Ростиславом.

Не вдаємося до аналізу замовної статті на сайті одіозного багатолітнього політтехнолога міського голови Тернополя Сергія Надала, якого в Тернополі ще знають як Юра «Психотроп», адже витвір вражає своєю недолугістю та намаганням виправдати фальсифікації та порушення закону. Текст є замовним і тому його відразу поширили кілька інших видань, які роками активно співпрацюють з міською радою Тернополя і особисто Сергієм Надалом.

А тому відразу зазначимо, що після того, як власник «Т1» Ігор Гуда через претензії фінансового характеру звільнив Юрія Фартушняка з телеканалу, «свободівець» заснував медійний проєкт «Файне місто», відомий як ФМ (ПП «Файне місто»), який відразу перейшов на пряме фінансування комунальними установами Тернополя.

В червні 2020 року тернопільські ЗМІ писали, що Тернопільська міська дитяча лікарня під час пандемії укладає договори на інформаційні та рекламні послуги на сотні тисяч гривень, але купує лише 100 швидких тестів для діагностики коронавірусу COVID-19 . 30 січня того ж року між дитячою комунальною лікарнею та приватним підприємством «Телерадіоорганізація «Українська хвиля», директором і одним з власників якої Юрій Фартушняк, укладено договір про виготовлення та розповсюдження інформаційних матеріалів у ЗМІ, в тому числі і в інтернет-мережі на суму 179 тис. 998 грн. 19 лютого між дитячою лікарнею та приватним підприємством «Файне місто», власником і засновником якого є вже згаданий політтехнолог Сергія Надала, укладено договір про надання рекламних та маркетингових послуг (написання сценаріїв, інформаційних роликів, консультацій щодо ведення інформаційних кампаній, консультацій щодо ведення соціальних мереж) на суму 180 тисяч гривень.

З 2020 року і по лютий 2023 року Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» замовило послуги з виробництва кіно- та відеопродукції (Інформаційні послуги) на загальну суму 3 598 000.00 грн.

Що цікаво, 29 грудня 2022 року дитяча лікарня підписує з «Файним містом» договір на послуги з виробництва кіно- та відеопродукції (Інформаційні послуги) на 954 500 грн. І вже через три місяці сторони укладають новий договір – на 899 000 грн щодо надання тих самих послуг.

Уявляєте собі ступінь необхідності дитячої комунальної лікарні під час війни в країні у наданні інформаційних послуг!

У квітні 2021 року «Наші гроші» повідомили, що Тернопільська міська рада уклала договір на 999 тис. грн з ПП «Файне місто» щодо висвітлення своєї діяльності.

Загалом, згідно з clarity-project.info, починаючи з 2019 року Тернопільська міська рада підписала з фірмою Фартушняка договір щодо надання тих самих інформаційних послуг на загальну суму 2 159 870 грн.

А тепер подивіться на наступний скріншот!

Десятки комунальних підприємств Тернополя фінансують піар Сергія Надала та відбілювання скандалів навколо його підлеглих коштом платників податків. Тепер ви розумієте, чому сайт Фартушняка виправдовує «надання послуг» сином начальниці Управління освіти і науки Ольги Похиляк школам Тернополя на мільйони гривень?



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE