Politerno > Україна і світ > Державний зрадник екс-голова СБУ Баканов не сидить в трюмі та навіть не воює, а отримав посвідчення адвоката – Бутусов

Державний зрадник екс-голова СБУ Баканов не сидить в трюмі та навіть не воює, а отримав посвідчення адвоката – Бутусов

  • 20 Липня, 2023
  • 1462 Переглядів
  • 0

Шокований новиною, що екс-голова СБУ лейтенант Іван Баканов – державний зрадник, який свідомо віддав ключові керівні посади в СБУ, який несе пряму відповідальність за здачу півдня України та за загибель десятків тисяч українців, не сидить в трюмі та навіть не воює, а спокійно живе на волі та отримав посвідчення адвоката.

Нагадаю, згідно з матеріалами кримінальної справи ДБР та СБУ Баканов подав на посаду начальника головного управління СБУ по Криму агента ФСБ Івана Кулініча. Кулініча своїм указом призначив на посаду президент Зеленський, призначив незаконно, тому що Кулініч закінчив академію ФСБ у Москві, і не мав права займати державні посади.

Кулініч контролював усю обстановку на півдні та працював у кабінеті Баканова, як найближча особа, знав усе що відбувається у сфері безпеки і передавав усе до Москви.


Читайте по темі: “Наумова поставьте первым замом. Времени у нас мало”: Кулініч та Сівкович обговорюють посилення впливу на СБУ

Андрій Наумов отримав за подання Баканова указом президента Зеленського новостворену посаду начальника Головного управління внутрішньої безпеки, яка отримала повноваження по контролю всієї СБУ. Також Наумов отримав від Зеланського звання бригадний генерал.

Баканов здав усі державні таємниці Росії та сприяв повномасштабному російському нападу. Чому держава не катає злочинця та зрадника? Чому він спокійно живе у тилу, коли стільки людей кожног одні гине внаслідок його зради?

Баканов на свободі тільки тому, що він друг президента Зеленського, тому що він був директором «Квартала 95», і почуває себе вище закону.

Полковника Червінського влада тримає у тюрмі по вигаданій справі, в той час як повністю викритий слідством зрадник Баканов живе на свої величезні статки невідомого походження.

Баканов на волі – це наруга над законом та серйозна погроза національній безпеці, оскільки він зв’язків з РФ не втратив, і може продовжувати антиукраїнську діяльність.

Ці агенти отримали повний контроль за особливими справами співробітників СБУ та агентури.

Юрій Бутусов



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE