Politerno > Україна і світ > В окупованому Криму та у Москві лунали вибухи – в РФ знову погрожують “жорсткими заходами”

В окупованому Криму та у Москві лунали вибухи – в РФ знову погрожують “жорсткими заходами”

  • 24 Липня, 2023
  • 309 Переглядів
  • 0

Ранок в окупованому Криму, як і в Москві, почався з вибухів. Зокрема, безпілотники влучили в склад боєприпасів у Джанкойському районі.

Про це повідомив Сергій Аксьонов, якого росіяни вважають «головою» окупованого півострова.

«У небі над Кримом збито силами ППО та придушено засобами РЕБ 11 БПЛА противника. Сталося попадання до складу боєприпасів у Джанкойському районі», – заявив ставленик Кремля.

За його словами, уламки безпілотника також пошкодили приватний будинок у Кіровському районі.

У Джанкойському районі також зупинили рух залізницею та автомобільною трасою Джанкой–Сімферополь.

Нову «бавовну» на окупованому півострові прокоментував представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

«Ранок у Криму вже традиційно для окупантів є пекельним і з «вогником». І, безумовно, настрій серед особового складу, серед окупаційної адміністрації від цих подій не покращується. Багато хто з них уже вивезли свої сім’ї», – заявив Юсов в ефірі телемарафону.

Представник ГУР МОУ зазначив, що деякі залишили свої сім’ї у Криму лише тому, що їм не дозволяють їх вивезти.

«У ворога формуються стійке розуміння, що Крим для них – не тил і не є безпечною територією», – зазначив Юсов.

Він додав, що поки що росіяни можуть добровільно покинути український півострів.

На тлі атаки невідомих БпЛА на Москву та чергового влучання дронів у склад боєприпасів на території тимчасово окупованого Криму Міністерство закордонних справ РФ знову вдалося до погроз "заходами у відповідь" та "покаранням". Відомство цитують пропагандистські ЗМІ.

Коментуючи удари, вороже МЗС традиційно звинуватило Київ у застосуванні "терористичних методів", а також нібито спробах залякування населення. У Москві стверджують, що атаки не мали "жодного" військового сенсу, хоча підтвердили ураження складу в Криму.

"Усі винні будуть знайдені та понесуть покарання. Російська сторона залишає за собою право вжити жорстких заходів у відповідь", – йдеться в повідомленні.

Більше того, у російському міністерстві сказали, буцімто "зухвалі дії" України засновані на прагненні Заходу досягти "подальшого загострення ситуації". Там закликали міжнародні організації "дати належну оцінку" атакам з боку нібито наших військ.

Нагадаємо, працівники НАБУ та САП викрили голову Державної судової адміністрації України на підбурюванні до надання неправомірної вигоди суддям Верховного Суду за винесення рішення на користь комерційного підприємства.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE